Bedrijfsprofiel / Company profile

BEDRIJSPROFIELGraag willen we ons even aan U voorstellen. We zijn Kees en Carla en hebben op 1 januari 2010 Taxi Wassenaar opgericht. Medeoprichters Leanne en Iwan hebben, met wederzijds respect en vriendschap, in navolging van hun eigen droom, per 01-01-2014 Taxi Wassenaar verlaten.


Reeds werkzaam voor een taxibedrijf in Wassenaar deed zich de gelegenheid voor dit bedrijf over te nemen en met veel enthousiasme en ambitieuze plannen hebben we deze kans gegrepen.


We zijn gestart met een volledig nieuw wagenpark met als eerste doelstelling het bestaande klantenbestand van nog betere service te voorzien en van daaruit de Taxi Wassenaar klantenfamilie te vergroten.


We hebben zeker niet de ambitie het grootste taxi-bedrijf van de regio te worden, maar willen er wel doorlopend naar streven het beste taxi-bedrijf te zijn.


Voor ons is sociaal-maatschappelijk verantwoord ondernemen een integraal onderdeel van onze ambitie het beste taxi-bedrijf te willen zijn. Dit geven we gestalte door o.a. verstandelijk gehandicapte kinderen van en naar diverse dagbestedingen te brengen tegen kostprijs.  Verder zullen we op korte termijn met ons wagenpark een beweging maken richting veel milieu-vriendelijkere voertuigen.


We kiezen er bewust voor om volume op te offeren voor een hoog niveau van dienstverlening. Dat we hierdoor wellicht niet het goedkoopste taxi-bedrijf zijn qua tarieven nemen niet alleen wij maar ook onze loyale  klanten graag voor lief.  Niets is teveel gevraagd als het erom gaat om onze klanten tevreden te stellen.


We zullen altijd klein genoeg blijven om onze klanten persoonlijk te kennen en ook te weten wat hun persoonlijke voorkeuren en wensen zijn.  Kortom, Taxi Wassenaar staat voor ouderwetse service, stiptheid, correctheid, betrouwbaarheid, veiligheid en discretie.


Wij hopen gauw een keer de kans te krijgen ook uw als nieuwe Taxi Wassenaar klant te overtuigen van waar we voor staan.Kees en Carla.